Forside Anmeldelser 2019 TEATERPOKALEN

TEATERPOKALEN

290
0

TEATERPRISER: Jeanett Albeck modtog i dag Teaterpokalen, Danmarks ældste scenekunstpris, for sin præstation i “Brøgger” på Østerbro Teater/Revolver. Også priser til Kasper Holten og Teatergrads ‘I børnehøjde’-projekt.

Året går på hæld og det er så småt med at være slut med anmeldelser for 2019. Derfor afrunder jeg året her på sitet med nyheden om, at skuespiller, musiker og komponist Jeanett Albeck i eftermiddag modtog Foreningen Danske Teaterjournalisters pris Teaterpokalen for sin fremragende præstation i forestillingen “Brøgger”, der spillede på Østerbro Teater/Revolver i det tidlige efterår og ikke bare på dette site blev strålende modtaget, men som over hele paletten fik fremragende anmeldelser. Læs anmeldelsen her.

“Brøgger” spillede for udsolgte huse og genopsættes næste år. På søndag udgives musikken, som Jeanett Albeck selv har komponeret, på vinyl og cd. Med hæderen følger en check på 50.000 kr. samt et smukt sølvfad skabt af sølvkunstneren Emanuel Schjødt.

Det kgl. Teaters chef, Kasper Holten, modtog instruktørprisen Teaterkatten for sin opsætning af “Amadeus” på Gamle Scene, og Teatergrad ved Christine Worre Kann og Pelle Nordhøj Kann modtog Initiativprisen for deres ‘I børnehøjde’-projekt, der siden 2016 har bragt vanskelige ud til børn i en scenekunstnerisk form.

Tak for året der gik og på gensyn her på sitet igen i januar.

Foto: Anne Liisberg/Iscene.dk

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her