Forside Indlæg En milepæl og lidt ændringer

En milepæl og lidt ændringer

305
0

Kære læsere,

Dette lille site nåede i weekenden en helt fantastisk milepæl, nemliug at være besøgt 1 MILLION gange! Ja, du læste rigtige. Mere end 1.000.000 gange har teaterinteresserede læsere klikket ind på sitet for at læse anmeldelser og jeg er selvfølgelig både glad og stolt.

Samtidig sker der i de kommende dage nogle ændringer, som jeg ikke lige her og nu har et overblik over. Det forholder sig nemlig sådan, at Simplesite, som er den platform jeg benytter, er blevet overtaget af One.com, og i morgen begynder en migrering af indhold fra den gamle til den nye platform.

Det skulle ikke betyde noget – endnu – i forhold til sidens udseende, men det jeg skal lige finde ud af, er en ny måde at lægge anmeldelser op på, og her er jeg lidt på Herrens mark, som man siger. Heldigvis er det ikke verdens travleste periode, så jeg forventer, at jeg i løbet af de næste dage faktisk lærer at lægge anmeldelser op og der kommer muligvis også til at ske nogle ændringer i forhold til sitets udseende. Men det vil tiden vise.

Mens jeg venter, så glæder jeg mig over de 1 million visninger… 

Tak til jer alle for at læse med med så flittigt!

Morten B.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her