Forside Indlæg DEL ANMELDELSER I DIT NETVÆRK

DEL ANMELDELSER I DIT NETVÆRK

58
0

Kære læsere,

Tak fordi I læser med her på sitet. Det betyder meget for mig, at mine anmeldelser – positive såvel som de mere kritiske – bliver læst og bliver en del af diskussionen om scenekunsten.

I en tid, hvor de traditionelle medier i stadigt højere grad skærer ned på kulturstoffet og ikke mindst på anmeldelserne af teater og anden scenekunst, er det vigtigere end nogensinde at små, uafhængige sites som mit eksisterer og bidrager til formidlingen og den kvalificerede kritik.

OPFORDRING

Mit anmeldersite har nærmest ingen indtægter, så jeg er afhængig af at jer der læser med også hjælper med at udbrede kendskabet til sitet – bliver det læst af tilstrækkeligt mange, så kan det en dag være, at der også kan falde en annoncekrone eller to af til at dække udgifterne.

Derfor vil jeg opfordre jer til at dele anmeldelserne i jeres netværk, enten ved at benytte det direkte link til f.eks. Facebook ned i bunden af anmeldelserne, eller ved at benytte til e-mail link, der står til højre på siden lige under min eneste annoncør Enoksen Watches (smukke og glimrende ure i øvrigt, tjek dem ud!). Man kan sende ud til mange på én gang, hvis man vil…

TILMELD DIG

Hvis du gerne vil vide hvornår der er nye anmeldelser – det er der som regel flere gange om ugen – så tilmeld dig min e-mail service. Det gør du ved simpelthen at sende mig en mail på morten.buckhoej@gmail.com med teksten ANMELDELSER. Så lægger jeg dig ind i min mailingliste og sender dig mails når der er nyt. Af hensyn til GPDR og den slags, så skal jeg nok gøre opmærksom på, at når du sender mig en mail og beder om at komme på listen, så giver du mig også automatisk tilladelse til at sende dig links til anmeldelser.

ANNONCER

Kunne du tænke dig at støtte mig med en annonce på sitet, så send en mail til samme adresse, så skal jeg nok kontakte dig så hurtigt som muligt.

Foråret er lige om hjørnet – nyd det, men glem ikke at gå i teatret….

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her