Forside Anmeldelser 2020 NÅR ALT KOMMER TIL ALT

NÅR ALT KOMMER TIL ALT

263
0

Henrik Ipsen giver den som en sjællandsk Niels Hausgaard i en underfundig, men lovlig lille solo-forestilling på Odsherred Teater.

* * * 

De seneste tre dage har man på Odsherred Teater kunnet opleve skuespilleren Henrik Ipsen i en lille, musikalsk stand-up forestilling med titlen “Når alt kommer til alt”. Ledsaget af guitaristen Niels Bugge giver Ipsen den som en slags sjællandsk udgave af Niels Hausgaard, der funderer over nogle af livets små mærkværdigheder tilsat lidt biografisk stof, som måske – måske ikke – er autentisk, samt synger nogle små underfundige sange, hvor jeg i hvert fald genkendte TV-2’s “Kys det nu det satans liv” og C.V. Jørgensens “Alle har en drøm”.

Henrik Ipsen er en lun fætter. En god fortæller og en ganske fin fortolker af sangene, og Niels Bugges diskrete guitarspil er lækkert. At der så fyldes ‘sovs og kartofler’ på i kraft af indspillede strygere synes jeg både er unødvendigt og i virkeligheden uklædeligt.

Teksten er skrevet af Helle Christence Ankerstjerne og tager blandt andet udgangspunkt i nogle pudsige faktuelle og statistiske finurligheder, og det er nok lige det mindste at basere et show eller en forestilling på. Måske skulle man have ladet ideen simre lidt længere i gryden, inden man tog den ind foran et publikum, for der er elementer, der er både morsomme og tankevækkende, men altså for lidt af det. Forestillingen varer 50 minutter incl. de otte sange.

“Når alt kommer til alt”. Tekster: Helle Christence Ankerstjerne. Musik: TV-2, C.v. Jørgensen, Kasper Winding m.fl.

Instruktion: Simon Vagn Jensen.

Medvirkende: Henrik Ipsen og Niels Bugge (guitarist).

Tilbagevendende begivenhed på Odsherred Teater.

Anmeldt 23. august.

Foto: PR-foto

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her