Forside Anmeldelser 2021 INTRIO – JULESHOW 2021

INTRIO – JULESHOW 2021

285
0

Musikalsk-humoristisk juleshow for københavnere, der er hurtige ved havelågen. Sidste dag er – i aften!

* * * * *

Bag navnet Intrio står de tre modne, musikalske kvinder Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer, som i en årrække har turneret sammen med musikalske shows tilsat et humoristisk spice.

Ann Farholt er ud over at være en vidunderlig jazzsangerinde også en af syngepigerne i Bakkens Hvile, og netop den erfaring fornægter sig ikke i Intrios juleshow, der havde premiere i aftes på cafeen H9 på Halmtorvet i København og spiller sidste gang – i aften samme sted.

At de tre meget musikalske og bramfrit charmerende kvinder har lagt så meget energi i et gennemarbejdet, topmusikalsk show, der skal spille TO gange, er i sig selv respektindgydende, og man må virkelig håbe, at det ikke bliver ved disse to enlige svaler og at trioen tager showet op igen til næste jul og da meget gerne på en turné så ikke kun københavnerne får glæde af det.

For det er et glimrende show. Først og fremmest er det musikalsk i topklasse, med tre stemmer i den jazzede del af spektret, der klæder hinanden, men det er også morsomt, med en hel del ny- og selvskrevne tekster til velkendte sange, og et par helt nye julesange som Michelle Djarlings sørgmuntre “Du er slet ikke hjemme i december” og den vilde “Grimme ord”, der handler om hvor rædselsfuldt forfærdelig julen også er, men at vi jo elsker den alligevel.

Juleshowet skulle have spillet sidste år, men blev aflyst på grund af corona. Så skulle det have været gennemført inden påske – som julen jo varer lige til, så det var helt legitimt – men det blev så ramt af den næste nedlukning. Denne gang var det guddødemig også i farezonen da Ann Farholt for nylig blev ramt af en ondskabsfuld omgang corona. Man fornemmer, især i showets første afdeling, at hendes stemme og vejrtrækning endnu ikke er helt oppe på fuld kapacitet, men det er som om hun synger sig op. Og hendes musikalitet og showmanship har i hvert fald ikke lidt skade. Der er fuld tryk på alle cylindre.

Det er dog Michelle Djarling og Lone Selmer, der står for aftenens musikalske højdepunkter som solister. Michelle Djarling med en skøn jazzet “Merry Christmas”, og Lone Selmer med en solidt rockende “Boogie Woogie Santa Claus”, hvor hun både er fremragende som sangsolist og spiller det sejeste boogie-piano i byen.

Et Shu-bi-dua potpourri falder måske lidt udenfor den julede ramme, men de får den elegant på sporet igen når de i bedste Bundesen-stil leger med ordene og får lavet “Vi finder os ikke i sexchikane” om til at ‘kun julemand’n må have sex-i-kane’. Elegant.

I anden afdelings afsluttede julepot får nogle af de kendte julesange nye frække ord, så vi bl.a. lægger ører til ‘jeg så julemanden duske mor, på vor’s gamle sofabord’. Jo, Bakkens Hvile har ikke eksisteret forgæves.

Et par numre bliver lige lidt for lange, og det samme gælder for nogle af de dialoger, der kæder sangnumrene sammen, men som helhed er Intrios Juleshow en herligt swingende aften i umådeligt godt selskab, og kan varmt anbefales.

Problemet er, at de kun spiller i aften – og at der vist nok kun er få billetter tilbage. 

“Intrio – Juleshow 2021”

Af og med Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer. 

Tekst og musik: Edward Pola & George Wyle, Egil Harder, Jack Fox, De Nattergale, Carl Sigman, Peter DeRose, Frank Loesser, Shu-bi-dua, R. Alex Andersson, Leon Rene, Randy Brooks, Linje 3, Jule Styne, Sammy Cahn, John Frederik Coots & Haven Gillespie, Kai Normann Andersen, Ann Farholt, Lone Selmer og Michelle Djarling samt diverse.

Spiller i aften på H9 i København.

Anmeldt 6. december (premiere)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her