Mens vi venter på genåbningen

1. marts 2021,

 

Kære læsere,

 

Næsten to måneder er gået, siden jeg sidst skrev her på forsiden - og næsten intet er hændt. Kulturlivet ligger forsat underdrejet i nedlukning, og bortset fra et par digitale premiereforestillinger, så har sitet her også ligger helt, helt stille.

Det kommer det også til i marts, og så håber jeg, at vi igen efter påske kan få mulighed for at gå i teatret.

I sidste uge uddelte Foreningen af Danske Teaterjournalister, som jeg er medlem af, med lidt forsinkelse de årlige priser for 2020-sæsonen. Teaterpokalen gik den netop pensionerede balletdanser Kizzy Matiakis, instruktørprisen Teaterkatten blev tildelt Maria Vinterberg for hendes "Mens vi venter på Godot" på Teatret ved Sorte Hest og initiativprisen gik til LGTB+-teatret HILS DIN MOR. Stort tillykke til prisvinderne.

Jeg vender tilbage, når teaterlivet starter igen.  Hav det godt så længe og husk at passe på jer selv og andre i disse tider.

 

Morten Buckhøj

 

Året starter som det sluttede - med aflysninger

4. januar 2021,

Kære læsere,

Jeg håber at I har haft en god jul og et godt nytår. Her hos mig har det været stille og roligt, med tid til afslapning og genopladning af de mentale batterier.

I morgen skulle jeg have været i teatret for at se "Den kaukasiske kridtcirkel" på Republique, men det blev forpurret af endnu en forlængelse af corona-restriktionerne, som også indtil videre er gået ud over premieren på "Jeg er Greta Thunberg" på Aveny-T og Odense Vinterrevy med Flemming Jensen og en stribe unge revytalenter. Sidstnævnte forestilling er helt aflyst, de to andre og alt muligt andet i de kommende uger og måneder afventer i spænding...

Hold øje med siden. Når teatrene igen spiller, er jeg også i salen. Indtil videre; pas godt på Jer selv!

Morten Buckhøj.

---o0o---