10-09-2017

Mortenbuckhoj.dk på tv!

Det har ikke været en uge med voldsom stor trafik her på sitet. Af gode grunde. Mine anmeldelser bliver i langt højere grad delt og videresendt når de er positive, end når de er lidt mere forbeholdne, som tilfældet var i denne uge.

Det er noget af det jeg taler om i det portrætinterview, som Stig Ulrichsen har lavet om mig i sin "Welcome to my World"-serie på Østjysk TV. 

Man kan se hele det 30 minutter lange program på Youtube ved at følge dette link. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FL9V5pVJsPiM&h=ATMEVG94DTaB6-Hql4zwjqBmGcGmfI6mSuK6Tln4QaPe_pEnOjBUJuicZ9WfkmcM2i2UfUJ2Kzbp5ywJNPlhZu-y_DKaICkJIu_wrdOyJRp9_eQq7V8qx1RtJRoPhtJyDdafmT7wWw

Hvis man ikke vidste noget om mig i forvejen, så kommer interviewet her hele vejen rundt! 

Den uge vi går ind i bliver travl her på sitet. Der kommer anmeldelser af Randers Revyen, Les Miserables i MCH, af punk-rock musicalen American Idiot fra Den Grå Hal på Christiania og af verdenpremieren på den scenedramatiske udgave af tv-fænomenet Skam, som finder sted på Aveny-T. Anmeldelserne af Les Miserables og American Idiot vil tillige kunne læses på bt.dk.