Sitet holder juleferie

Julefreden har sænket sig over det lille anmeldersite, der nu holder en - synes jeg selv - fortjent juleferie. 

Jeg er tilbage igen allerede 3. januar, hvor jeg ser De Damers forestilling "Den sidste Gud" på Teater-V, og to dage senere "Med mig selv i mine egne arme" på Republiques Revolver-scene.

1000 tak for at I læste med og støttede op om projektet. 

På gensyn i 2019,

Morten

Aktivitetsniveauet bliver sænket

Kære læsere,

Sidste år så jeg 75 teaterforestillinger - i år når jeg formentlig at runde de 100! 

Så mange bliver det ikke til i 2019.

Det er ingen hemmelighed, at dette lille site ikke har haft nævneværdige indtægter i denne sæson. Ekstra Bladet købte syv revyanmeldelser, det er ligesom det. Det har ikke rigtigt været muligt, at finde en brugbar løsning på hvordan jeg har kunnet få indtægter på mine anmeldelser, og så er det jo ofte sådan, at andre muligheder dukker op.

Jeg har sagt ja til en spændende arbejdsopgave, der i høj grad vil finde sted om aftenen og i weekenderne, og da jeg faktisk også gerne vil være sammen med min familie, så vil antallet af teaterforestillinger jeg ser, blive kraftigt beskåret i 2019.

Jeg holder gang i sitet, og det er planen, at få plads til at se de 'store' forestillinger og til alle sommerrevyerne, som jo står mit hjerte nær, og som jeg bestemt håber at Ekstra Bladet stadig gerne vil bringe anmeldelser af, men jeg vil i 2019 se færre forestillinger, og så må vi se om sitet kan 'overleve' mindre aktivitet og stadig bevare læsernes interesse.

Hvad jeg skal lave, må jeg lige vente et par uger med at afsløre, men det vil formentlig ikke interessere jer alligevel. 

Jeg håber, at I fortsat vil læse med når der kommer anmeldelser her på sitet, også selvom frekvensen bliver en anden.

Morten

Rekorder og nye mål

Kære Læsere,

Jeg er meget stolt. Indenfor det seneste døgn har mit lille anmeldersite her rundet den kvarte million unikke besøg! Alene inden for det seneste døgn har siden været besøgt 13.384 gange, det er flere på ét døgn end nogensinde før.

Sidste år så og anmeldte jeg 75 forestillinger, det antal når jeg indenfor de kommende par uger i år, og med mere end to en halv måned tilbage af året kan jeg måske runde de 100 anmeldelser på et år.

Antallet af anmeldelser er ikke et mål i sig selv, men med så mange besøgende og en så stor aktivitet på sitet, så håber jeg snart, at det bliver muligt, at skabe en lille smule indtægt på sitet, så det ikke er 'ren tilsætning'. Tro mig, jeg har tænkt mange forskellige scenarier igennem. Fra den mest oplagte; at et medie køber og bringer anmeldelserne (som den aftale jeg i sommer havde med Ekstra Bladet om revyerne), til annoncer og til en eller anden form for brugerbetaling eller crowdfunding. 

Sidder der nogle derude og er eksperter i den slags, så gi' mig et kald. Ind til da, så arbejder jeg videre, og glæder mig over, at I så flittigt besøger mit lille site....

Morten

Så er det igen teatertid!

Kære læsere,

Beklager den lange pause - jeg kan se, at der har været mange inde og kigge på siden den seneste måned, hvor jeg har holdt anmelderferie, tak for det! 

I aften går jeg i gang igen, og så ser det ud til at blive et meget travlt efterår. Allerede i morgen gælder det Sommerlyst Revyen i Korsør, i næste uge Zirkus Nemo, Jacques Brel cabaret i Bogense, Gøngehøvdingen i Holbæk og Revyernes Revy fra Cirkusrevyens telt på Bakken...jo tak, jeg iler...

Håber, at I fortsat vil læse med og dele flittigt på de der sociale medier...

Morten

Sommerferie

Kære læsere,

Mortenbuckhoj.dk holder sommerferie i juli måned, men bare rolig, jeg vender frygteligt tilbage til august, hvor de første forestillinger jeg anmelder bliver så forskellige ting som en kinesisk Hamlet på Kronborg 1. august og Sommerlyst Revyen i Korsør 2. august.

Anmeldelser 2018

For at læse de seneste anmeldelser, klik på 'Anmeldelser 2018'.

Anmelderaftale med Ekstrabladet

Kære læsere,

Tak fordi I så flittigt besøger mortenbuckhoj.dk. Det er jeg meget glad for.

Da jeg sidst skrev her, var der uvished omkring den samarbejdsaftale jeg i et lille års tid har haft med BT. Det er der ikke længere. 

Jeg kan i dag fortælle, at jeg har indgået en aftale om at EKSTRABLADET foreløbigt bringer mine anmeldelser fra syv af sommerens revyer, og at det starter allerede i aften med Odense Sommerrevy.

De seks andre revyer, der indgår i aftalen med Ekstrabladet er: Cirkusrevyen, Sønderborg Sommerrevy, Kerteminde Revyen, Rottefælden, Nykøbing F. Revyen og Hjørring Revyen.

Jeg er meget glad for, at Danmarks største online medie vil samarbejde med mig og jeg er glad for, at anmeldelserne af de største revyer således også kan læses på en meget stor platform.

Med denne glade og spændende nyhed, vil jeg drage ud i det danske sommerland og se alle sommerens revyer. Både de anmeldelser, der bringes på Ekstrabladet, og dem, der ikke gør, vil naturligvis kunne læses her på siden - sammen med anmeldelser af en hel masse andre forestillinger.

10. maj 2018,

Morten Buckhøj

Foto er taget af Niels-Steen Andersen.

 

 

Velkommen indenfor

Kære læsere,

Tak fordi I har kigget indenfor! 

Dette site er dedikeret til anmeldelser af teater & revy, og jeg er glad for, at jeg på kort tid er blevet så anerkendt, at www.mortenbuckhoj.dk citeres på lige fod med de store dagblade og andre anerkendte teatersider, når der er anledning til det.

Siden sidste sommer har BT bragt en del af mine anmeldelser, hvilket i høj grad har bidraget til sitets beskedne (så har jeg ikke overdrevet) økonomiske fundament. Den aftale hænger i øjeblikket og dingler i det uvisse, for der finder for tiden en masse omvæltninger sted på BT, hvor min hidtidige kontaktperson var en af de mange, der for få uger siden blev afskediget.

Jeg ved således ikke hvornår mine anmeldelser igen bringes på bt.dk eller om der overhovedet bliver et fremtidigt samarbejde. Indtil videre fortsætter jeg ufortrødent i det omfang jeg overhovedet har tid til det, og håber, at teatrene og revyerne stadig vil invitere mig, selvom jeg ikke lige p.t. har et stort dagblad i ryggen. Samtidig arbejder jeg på forskellige andre samarbejder, som forhåbentlig kan bidrage til sitets økonomi og fremtidige beståen. Er der nogle læsere, der har en god idé eller et forslag til medier, der kunne være interesserede i at bringe anmeldelser fra mortenbuckhoj.dk, så er I meget velkomne til at sende mig en besked.

Billedet er taget på Bakken sidste forår af Billed-Bladets fotograf Hanne Juul.

 

 

 

Kommentarer

Lise Schrøæder

06.08.2018 17:22

Du og Anne Midelboe burde fortsætte teatermagasinet i Henriks ånd. Kh.

Jørgen

24.05.2018 07:41

Super, glæder mig altid til dine anmeldelser.

Morten

05.04.2018 05:58

Tak Lotte,
Men jeg vil helst holde mit site fri for annoncer, som jeg ikke selv har kontrol over.
Morten

Lotte

04.04.2018 18:42

Annoncer - ex https://www.google.com/intl/en/adsense/start/get-started/?utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=1001272-adsense-acquisition-emea-en-hybrid-rmkt-adsenseblog&utm eller crowdfundind

Seneste kommentarer

22.10 | 13:49

Very proud of the recognition for this company. Thank you from Gander.

22.10 | 11:14

Jeg har ikke set forestillingen endnu, først i næste uge skal jeg se den, så jeg håber jeg kan dele dig glæde ved forestillingen.

22.10 | 10:58

Men ikke i den første del??? Eller hvordan skal jeg forstå det....

22.10 | 10:55

Er enig med dig i det du skriver i sidste afsnit af anmeldelsen

Del siden