22-06-2017

Stjernehold i Odense Sommerrevy næste forår

Lars Arvad, der er direktør for Odense Sommerrevy, var ved at revne af stolthed da jeg mødte ham i søndags til premieren på Ganløse Revyen. Han kunne fortælle, at han har hyret et veritabelt stjernehold til næste års revy i teltet på Engen i Odense.

I dag er det så blevet offentliggjort hvilke skuespillere, der skal stå på scenen i den tredje udgave af revyen; Bodil Jørgensen, Niels Olsen, Thomas Mørk, Vicki Berlin og Lars Arvad selv.

Et hold, der berettiger Arvads stolthed. Bodil Jørgensen er udover at være en af de morsomste kvinder på den danske teaterscene også en af de mest folkekære, så der må ligge et potentielt boom i billetsalget allerede her. Niels Olsen og Thomas Mørk har dannet makkerpar siden starten af 90'erne i Cirkus Montebello og Olsen har været stjerne både i Cirkusrevyen, Tam Tam i Tivoli og i Ørkenens Sønner. Mørk og Vicki Berlin har begge været med i begge de to første Odense Sommerrevyer sammen med revychef Lars Arvad, så de sikrer en kontuinitet i udviklingen af revyen.

De to første sommerrevyer i Odense har fået blandet modtagelse, men formkurven var i år markant opadgående, og potentialet til en solid revysucces næste år til maj når 'sommer'-revyen får premiere er i hvert fald i orden.