01-06-2017

Nyt spændende samarbejde

For 22 år siden rejste jeg fra BT og videre ud i journalistlivet efter syv fantastiske år på avisen, hvor jeg fik mulighed for at dyrke en af mine store passioner; den danske sommerrevy. Jeg fik lov at anmelde revyer på avisen og turnerede gennem syv somre landet tyndt og så alt hvad der var. Dengang var der mellem 30-35 revyer hver sommer.

Nu vender jeg tilbage!

Jeg har lavet en aftale med BT og bt.dk om at udvalgte revyanmeldelser fra mortenbuckhoj.dk også kan læses på et af Danmarks største mediesites og i den trykte avis. Det er jeg naturligvis rigtig stolt over og meget glad for.

Samarbejdet starter med det samme, så når jeg i aften tager plads i Rottefælden i Svendborg, så er det med to kasketter på; da anmeldelsen fra fredag morgen både kan læses her på sitet og på bt.dk, og lørdag i den trykte avis, hvis man foretrækker at få go' gammeldags tryksværte på fingrene.

Anmeldelserne af foreløbigt Rottefælden, Sønderborg Sommerrevy, Kerteminderevyen, Nykøbing F. Revyen, Hjørring Revyen og Ganløse Revyen vil også blive bragt på bt.dk/i den trykte avis.

Jeg glæder mig!