03-04-2017

Maibom trapper ned i Sønderborg

REVY NYHED:

Leif Maibom og hans kone Johnna har i dag offentliggjort, at de trapper ned som direktørpar for Sønderborg Sommerrevy efter 36 år ved roret.

Skuespilleren og instruktøren Jeanne Boel og hendes mand, scenografen Klaus Kristensen, tager over og selve generationskiftet bliver flydende over en periode på fire år.

De første to år er Leif Maibom forsat administrende direktør for revyen, derefter ændres hans titel til direktør mens Klaus Kristensen bliver administrende, og det fjerde år, er Leif Maibom blot 'protektor', mens Jeanne Boel og Klaus Kristensen kører revyen. Den nye verdensorden i Sønderborg træder i kraft til oktober, altså når dette års revy er færdigspillet.

Leif Maibom har dog besluttet, at sommerens revy, der har premiere 3. juni, bliver hans sidste som skuespiller i Sønderborg Sommerrevy. Dermed bliver det også slut for hans legendariske Thorleif-figur, som de fleste elsker og få elsker-knapt-så-meget. Leif og Johnna Maibom har lavet Sønderborg Sommerrevy i 36 år, og Thorleif har været en fast figur i de 34 af dem. Dermed er han den længst 'levende' revyfigur i dansk revyhistorie.